Magántanárok Óbudán
Cím: 1035 Budapest, Vörösvári út
Telefon: 06-20-9462-027
Email: jonaslajosendre(kukac)gmail.com
Miért jó NEKED (is), ha hozzánk jelentkezel?
 
1. Mert naprakészen vár három olyan szaktanár, akik évek óta felkészítéssel foglalkoznak.
2. Mert az első két óra felmérése után személyre szabottan meg tudjuk mondani NEKED, hol állsz a szükséges tanulnivalókkal, mik a hiányosságaid, heti hány órára van szükséged ahhoz, hogy biztos tudással várd a felvételi eljárást.
3. Mert rugalmasan alkalmazkodunk időbeosztásodhoz, órarendedhez. Fél 2 és fél 6 között előre egyeztetve bármikor jöhetsz! Igényed szerint szombaton is tanítunk.
4. Mert REND van nálunk! Mi soha nem késünk, nem fejezzük be az órát idő előtt, soha nem hiányzunk, nem sarkallunk több magánórára, mint amennyire tényleg szükséged van!
5. Mert jó nálunk. Lendületes a munka, biztos a hozzáértés, jó a hangulat!
 
 

„A rendelkezésre álló adatok azt bizonyítják, hogy a diákok iskolai teljesítményét elsősorban a tanárok minősége határozza meg. Egy tíz évvel ezelőtt Tennessee államban lefolytatott vizsgálat kimutatta, hogy ha két átlagos nyolcéves más tanárhoz kerül (egyikük egy jól, a másik egy gyengén oktató pedagógushoz), teljesítményük három éven belül több mint 50 százalékponttal eltérhet egymástól (azaz az átlagos képességű tanulóból ötös is lehet, de kettes is).”

„A rosszul teljesítő tanárok negatív hatása erős, különösen az első iskolaévekben. Azok az általános iskolai diákok, akik több éven keresztül gyenge tanárnál tanulnak, gyakorlatilag behozhatatlanul lemaradnak. Egyes iskolarendszerekben azok a gyermekek, akik hétéves korukban az írás-olvasás és számismeret vizsgákon a felső 20%-ba kerülnek, kétszer akkora valószínűséggel szereznek egyetemi diplomát, mint akik a legalsó 20%-ban vannak.”

„A rendelkezésre álló adatok összességében azt bizonyítják, még a jól működő rendszerekben is igaz, hogy azok a diákok, akik alkalmas tanárok híján nem fejlődnek eleget az iskola első néhány évében, nagy valószínűséggel sohasem tudják behozni a lemaradásukat.”

Forrás: „McKinsey (2007): Mi áll a világ legsikeresebb oktatási rendszereinek hátterében?”

Ehhez annyit teszünk hozzá: mivel a magyar általános iskolások először 10 éves korukban kapnak bizonyítványt, igen nagy a veszélye annak, hogy mire a szülők ekkor észbe kapnak, a lemaradás már megtörtént. Érdemes lehet ezért a gyermeket még 10 éves kora előtt szintfelmérésre, majd igény szerint korrepetálásra elhozni hozzánk, hogy a korrekció időben megtörténhessen.

 
Rólunk   |   Tanfolyamok   |   Előnyök   |   Játékok   |   Megközelítés
Copyright © 2005-2018 Minden jog fenntartva.